عسل مادر

آخرین مطالب

۸ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ژل رویال

بسیاری از مردم از خواص درمانی عسل آگاه هستند، اما تعداد کمی از مزایایی ژل رویال (royal jelly) آگاه هستند.
ژل رویال royal jelly) ) توسط زنبورهای کارگر برای تغذیه لارو و ملکه زنبور عسل تولید می شود.

خواص ژل رویال

ژل رویال مزایای بسیاری دارد از جمله کاهش کلسترول، زخم خواص شفا و حتی خواص ضد سرطان است. ژل رویال (royal jelly) دارای خواص ضد التهابی است.
این امر زمانی که آن را به شکل موضعی یا مصرف داخلی، و آن را یک مکمل عالی برای کسانی که مبتلا به ورم مفاصل نشان داده شده است برای تحریک رشد سلولهای بنیادی مغز، در نتیجه آن ساخت یک ابزار موثر در جلوگیری از هر دو بیماری پارکینسون و آلزایمر.
تحقیقات انجام شده در ژاپن و کرواسی نشان می دهد که ژل رویال(royal jelly) ممکن است خواص ضد سرطان قابل توجهی داشته باشد. در یک مطالعه، موش ها با سلول های سرطانی تزریق شد. هنگامی که آنها پس از آن با ژل رویال (royal jelly) تزریق شد، آن را به شدت کاهش می یابد از گسترش سلول های سرطانی.
اعتقاد بر این است که ژل رویال (royal jelly) قادر به بهبود کیفیت باروری ، در نتیجه کمک به مسائل باروری و ارتقاء سلامت کلی از اندام های تناسلی است.
بسیاری از زنان گزارش می دهند که ژل رویال(royal jelly) قادر به کمک به کاهش اثرات و علائم می باشد. PMS دلیل این واقعیت است که آن را قادر به حفظ تعادل و تنظیم سطح هورمون در بدن است.
ژل رویال (royal jelly) دارای مواد مغذی است و برای کسانی که مبتلا به اختلالات بی خوابی و خود ایمنی مانند روماتیسم هستند موثر است. ژل رویال (royal jelly) قادر به افزایش میل جنسی و حتی کمک به بازسازی رشد استخوان است ژل رویال (royal jelly) که قادر به تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد ، و بدن را در مبارزه با عفونت حفظ می کند.
در طول این سالها، به نوزادان نارس ژل رویال (royal jelly) داده شده برای به دست آوردن وزن. مطالعات نشان داده اند که ژل رویال (royal jelly) برای زخم، اختلالات گوارشی مانند یبوست، مشکلات گردش خون و بیماری های قلبی و عروقی مفید است.
ژل رویال (royal jelly) همچنین دارای خواص ضد پیری قابل توجهی می باشد به دلیل داشتن کلاژن و برای بهبود پوست می باشد. به طور خلاصه، ژل رویال (royal jelly) قادر به کمک به تنظیم تمام توابع از بدن انسان است.
افرادی که آلرژی به زنبور عسل و یا محصولات عسل دارند باید در هنگام استفاده از این محصولات احتیاط کنند ، زیرا واکنش آلرژیک ممکن است رخ دهد .

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

مورچه های عسلی

مورچه های عسلی در مناطق خشک و بیابانی سراسر جهان زندگی می کنند، در استرالیا، مکزیک، آفریقای جنوبی، آریزونا، یوتا، کالیفرنیا، کلرادو دیده شده اند.
مورچه‌های عسلی به یکی از ۶ جنس مورچه، از جمله جنس معروف «میرمکوسیستوس» تعلق دارند و در اغلب مناطق گرم و خشک بخصوص کناره ی صحرا‌ها یافت می‌شوند. مورچه عسلی برای اولین بار در سال ۱۸۸۱ توسط «هانری مک‌ کوک» مستند شد.

ویژگی های مورچه عسلی

مورچه عسلی، مورچه کارگر تخصصی یافته‌ای است که توسط دیگر کارگرها تغذیه می‌شوند تا حدی که شکم آنها به شدت متورم شده و شبیه دانه انگور می‌شود. از آن پس آنها شبیه انبان یا یخچال زیرزمینی عمل کرده و مورچه‌های دیگر در مواقع کمبود آب و غذا از آنها تغذیه می‌کنند.
غذای ذخیره‌‌شده در بدن آنها، شهد غنی از قند گل‌های صحرایی در فصول بارانی، شهد میوه ها، و یا قند تولید شده توسط شته ها، گال و و گاه حشرات کوچک است.
وقتی به مایعات ذخیره‌ شده در شکم مورچه نیاز باشد، ‌کارگرها آنتن مورچه عسلی را فشار داده و آنها مایعات ذخیره را بالا می‌آورند.
برخی مورچه‌های عسلی به ویژه از نوع Camponotus inflatus خوردنی هستند و گاه به عنوان بخشی از غذای طوایف مختلف بومیان استرالیا استفاده می‌شوند. قوم «پاپونیا» (Papunya) در قلمرو شمالی استرالیا که به دنبال یک حکایت یا رؤیای مرتبط با مورچه عسلی نامگذاری شده اند. در «جنبش هنری صحرای غربی» استرالیا، ‌از عبارت «پاپونیا تولا» استفاده می‌شود که به معنی رؤیای مورچه عسلی می‌باشد. مورچه عسلی توسط بومیان به عنوان مایعات شیرین خورده می‌شود و از خوردن آنها لذت می برند.
این مورچه ها در هر جایی از آشیانه ممکن است وجود داشته باشد ولی در شرایط طبیعی در عمیق‌ترین جای آشیانه قرار می‌گیرند. شکم بزرگ و برآمده‌شان آنها را زندانی می‌کند زیرا نمی‌توانند از لانه خارج شوند. گاه اندازه آن‌ها در حد یک دانه انگور می‌شود و غالباً از جایی در سقف آشیانه آویزان شده و ثابت باقی می‌مانند. این مورچه‌ها در زمان کمبود غذا و آب ارزشمند می‌شوند. گاه مهاجمین از سایر کلنی‌ها، ملکه آنها را کشته و کارگران و از جمله مورچه‌های عسلی را به غنیمت می‌برند. این مورچه‌ها تغییر رنگ می‌دهند. رنگ‌های رایج آنها سبز، قرمز، نارنجی، ‌زرد و آبی است. تغییر رنگ به دلیل رنگ موادی است که در خود نگه می‌دارند.
در برخی جنس‌های مورچه عسلی، وقتی کارگری برای ذخیره غذا انتخاب می‌شود، دیگر به وضعیت یک مورچه عادی باز نمی‌گردد. ولی در برخی جنس‌ها، ‌کارگران به طور موقت تبدیل به انبار می‌شوند. این مورچه‌ها در دوره‌های کوتاه‌تر به ذخیره غذای کمتری اقدام می‌کنند.
کلنی این مورچه همچون اغلب مورچه‌های دیگر متکی به ملکه منفرد است. در جنس میرمکوسیستوس، ملکه به مدت ۱۱ سال زنده و فعال می‌ماند و هر روز ۱۵۰۰ تخم می‌گذارد. کارگرها دارای اندازه و رنگ متفاوتی هستند. وجود این مورچه ها در سکونتگاه‌های طبیعیشان هیچ خطری در بر ندارد .

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

خواص درمانی عسل

عسل ماده شیرین و غلیظی است که توسط زنبوران عسل از شهد گل‌ها جمع‌آوری شده و تغییر شکل می‌یابد و سپس در داخل سلول‌های مومی کندو ذخیره می‌شود. در ادامه به خواص درمانی عسل های مختلف میپردازیم.

خواص درمانی عسل بهار نارنج

مقوی قلب، ضد بی‌خوابی، تقویت اعصاب و آرام‌بخش.

عسل آویشن

خواص دارویی:

رفع عفونت‌های عمومی، تقویت بینایی، ضد صرع و تشنج، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصل.

عسل ریحان

خواص دارویی:

ضد میگرن، تقویت عمومی بدن و تقویت اعصاب و ضد کم خوابی.

عسل اقاقیا

خواص دارویی:

مفید برای ناراحتی‌های صفرا، ملین و خواب‌آور و مفید برای کم‌خونی و ضعف سیستم ایمنی.

عسل جعفری

خواص دارویی:

تقویت مغز و حافظه، کاهش نفخ و مفید برای گرفتگی عروق و ناراحتی‌های روده.

عسل آفتابگردان

خواص دارویی:

مدر و نرم کننده سینه، مفید برای ناراحتی‌های ریه و حنجره و مسکن سرفه و سرماخوردگی.

عسل گشنیز

خواص دارویی:

درمان سرفه‌های تحریکی، دردهای عضلانی، مفید برای آفت دهان، تقویت لثه و مفید برای زکام و اسپاسم ماهیچه‌ای.

عسل شوید

خواص دارویی:

مقوی معده، ازدیاد شیر مادران، آرام‌بخش و حاوی اسیدهای معدنی.

عسل سیاه دانه

خواص دارویی:

ضد دردهای مفاصل، ضد سرفه، تصفیه کننده خون، ضد دردهای قاعدگی و ضد سنگ کلیه و مثانه.

عسل اکالیپتوس

خواص دارویی:

ضدمالاریا، ضد آنفلوانزا، ضدسرماخوردگی و ضدبرونشیت.

 

عسل یونجه

خواص دارویی:

ملین و خون ساز، ازدیاد شیر مادران، ضد سرفه و تقویت اعصاب.

عسل مریم گلی

خواص دارویی:

ضد عفونت بدن، مقوی معده، نافع برای سرفه و ضد عفونی کننده دستگاه گوارش.

عسل مرکبات

خواص دارویی:

ضد تهوع و سم، نرم کننده سینه، مفید برای سرماخوردگی، کاهش ورم‌های بدن، ضد عفونی کننده، تصفیه خون، اشتها آور، کاهش کلسترول و ضد باکتری و قارچ.

عسل بابونه

خواص دارویی:

کاهش تب، میگرن، سردرد، آرتروز، کاهش حساسیت، ضد درد، کاهش فشار خون، دردهای استخوانی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت مغز و حافظه.

عسل کنار

خواص دارویی:

ضد کم‌خونی، تقویت قوای جنسی و تقویت اعصاب.

عسل جعفری

خواص دارویی:

خلط‌آور، ملین، دفع کننده سنگ کلیه و ضد عفونت بدن.

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

ازکجا بفهمیم عسل طبیعی است؟

برای تشخیص عسل طبیعی اگر مقداری عسل طبیعی را در یک لیوان آب سرد بریزید، می‌بینید که عسل کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ می‌کند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل می‌شود اما عسل تقلبی سریع در آب حل می‌شود.

اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید، چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود و به سرعت حل نگردد، عسل مطلوبی است، ولی اگر عسل هنگام ریختن، در آب حل شود، از مطلوبیت و خلوص کمتری برخوردار است.

رس زدن عسل

رس زدن به معنای رسوب کردن و کدر شدن عسل است. عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته‌ نشین می‌شود و رس می‌زند؛ یعنی ذرات قند عسل متبلور می‌شود و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود.

تفاوت آن با شکرک زدن که در مربا ایجاد می‌شود این است که بلورهای عسل رس زده خیلی ریز تر از بلورهای مربای شکرک زده می باشد.

مزه کردن

عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند.

لذا افراد می توانند با مصرف زیاد و توجه دقیق درجه خلوص عسل را تشخیص دهند.باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.

عطر و بوی طبیعی

اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رایحه مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید. برای تشخیص عسل طبیعی میتوانید از این روش نیز استفاده کنید.

آب شدن در دهان

از راه های تشخیص عسل طبیعی میتوان گفت که: عسل طبیعی به سرعت در دهان آب می شود و پس از مصرف ایجاد انرژی می کند.

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

عسل تک گل

عسل تک گل

عسل تک گل چیست ؟

عسل تک گل

اگر پوشش گیاهی یک مزرعه یا دشت غالبا از یک نوع گیاه باشد، زنبورعسل بیشتر شهد گل های همان گیاه را به عسل تبدیل می کند. این نوع عسل را “عسل تک گل” یا ” عسل دارویی ” می گویند. هر یک از عسل های تک گل، خواص درمانی شگفت آوری دارد که مختص همان نوع عسل است.

🍯عسل گَوَن یا عسل گزانگبین

رنگ عسل گون: زرد

خواص : مقوی مغز و اعصاب – تقویت حافظه – انرژی زا و نشاط آور – تقویت کننده معده -ملین و بهبود یبوست – نرم کننده و بهبود خشونت سینه – مفید برای گرفتگی صدا – بهبود درد و التهاب مثانه – بهبود درد کلیه – بهبود و درمان کم خونی – بهبود درد و زخم چشم

منطقه رویش گیاه: کوه های زاگرس مرکزی( کوهرنگ، زرد کوه، بازفت)

زمان برداشت: تیر ماه

مشخصات گیاه: گیاهی وحشی از تیره نخود است که در دشت های ایران بیش از دویست گونه از این گیاه وجود دارد. ارتفاع این گیاه به ۷۵ سانتیمتر و گاهی تا یک متر می‌رسد. به فارسی این نوع گز را «گزانگبین» و «خشک انگبین» می‌گویند. گزانگبین بسیار شیرین است و در ترکیب آن در حدود ۵۵ درصد ساکاروز و مقدار قابل ملاحظه‌ای نیز از سایر قندها نظیر لوولوز (حدود ۲۰ درصد) و دکستروز (حدود ۲۰ درصد) وجود دارد.
گزها از نظر طبیعت طبق رأی حکمای طب سنتی گرم و خشک می‌باشند. خوردن آنها در عین حال که مسهل است نیرودهنده نیز می‌باشد و برای تقویت اعضای تنفس و جهاز گوارش بسیار نافع است. نرم‌کننده سینه و صاف‌کننده صدا می‌باشند و برای تنگی نفس و سرفه‌های گرم و سرد و در عین حال برای گرم‌ مزاجان و سرد مزاجان نافع است. گل های گون معمولاً به رنگ ارغوانی، گاهی آبی یا سفید و نزدیک به انتهای شاخه‌های گل دهنده قرار دارند و دارای شهد فراوانی هستند.

🍯عسل قنقال

رنگ عسل قنقال: عقیقی روشن

خواص: بهبود سرفه و گلو درد – بهبود سرفه خلط آور -نرم کننده و بهبود خشونت سینه -کنترل و بهبود اسپاسم – شیرافزا و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

منطقه رویش گیاه: کوهپایه و دشتهای مرکزی ایران (فارس و کنگان)

زمان برداشت: از اواسط اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه

مشخصات گیاه: گیاهی خودرو که گل هی یاسی رنگ آن مانند توپ گرد، زیبا اما تیغ دار است. این نوع گیاهان حدودا ۱۲۰ زیر گونه دارند که از لحاظ رنگ بندی با هم تفاوت دارند اما پایه ی تشکیل دهنده ی همه ی آنها یکی است.

🍯عسل بهار نارنج

رنگ: زرد روشن

خواص: سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان – مقوی مغز و اعصاب – تقویت کننده حافظه – انرژی زا و نشاط آور – پیشگیری از انواع سرطان و درمان سرطان – بهبود سرطان دستگاه گوارش – ضد میکروب، باکتری، قارچ و عفونت – پیشگیری از انواع بیماری های عفونی – تصفیه کننده خون – کاهش کلسترول – اشتها آور

منطقه رویش گیاه: باغات مرکبات جنوب و شمال کشور

زمان برداشت: اوایل تا اواسط تابستان

مشخصات گیاه: درختیست همیشه سبز و زیبا که نام آن همواره با عطر مست کننده ی بهار نارنج عجین بوده و همین امر باعث شده این گیاه در صنعت عطرسازی کاربرد داشته باشد. ترشی و کمی تلخی میوه، مانع مصرف مستقیم آن شده و بیشتر آب آن به عنوان چاشنی مصرف می شود. شاخه های درخت بهارنارنج دارای خار بوده و خارها نسبتا تیز است. برگ ها همیشه سبز و معطر، به طول ۱۰- ۷ سانتی متر و شکل برگ ها تخم مرغی – مستطیلی است. دارای گل هایی بسیار معطر و سفید رنگ بوده و نحوه رویش آن چند تایی محوری است که در ابتدای بهار می رویند. از گل آن برای تهیه مربای بهار نارنج استفاده می شود. میوه ها کروی شکل و به قطر حدود ۸ سانتی متر است. سطح میوه ناهموار است و گوشت آن ترش و پوستش تلخ می باشد.
مصرف نارنج به عنوان مکمل هم از قدیم رواج داشته است. میوه به شدت ترش آن سبب تحریک هضم و تسکین نفخ می شود. دم کرده میوه آن سردرد و تپش قلب و دلهره را آرام و همچنین تب را کاهش می دهد. آب آن دارای ویتامین C فراوان است. روغن هایی از آن می گیرند که در غرب به عنوان مکمل استفاده می شود و به منظور کاهش ضربان قلب و تپش قلب و دلهره مصرف می شود و سبب تشویق و تحریک خواب و آرامش دستگاه هضم می شود.
فروش عسل طبیعی وحشی کوهی جنگلی وژله رویال گرده گل بره موم  در اردبیل شهرستان سرعین ارسال به سرتاسرکشور۰۹۱۴۷۰۴۷۰۴۰شماره تماس حسینعلی امیری سبلان عسل مادر
https://t.me/honey1111
https://ble.im/honeymader

عسل-بابونه

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

پیشگیری از سرطان بویژه در مراحل اولیه در مقایسه با پیشگیری در مراحل دوم یا سوم از اهمیت بسیاری برخوردار است. کاملاً مشخص شده است که صرفاً استفاده از ویتامین‌ها و املاح نمی‌تواند جلوی بروز سرطان را در بسیاری از جایگاههای بروز این بیماری بگیرد. گمان می‌رود که بره موم برای جلوگیری از بروز سرطان در مراحل اولیه موثر است زیرا این ماده خواص ضد سرطانی مستقیم، خاصیت افزایش ایمنی و تاثیر آنتی اکسیدانی دارد. در این مقاله بررسی میکنیم که آیا پیشگیری از سرطان با بره موم ممکن است یا خیر؟

بره موم ممکن است برای درمان سرطان مفید باشد زیرا این ماده می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری کند.
چرا از بره موم در درمان سرطان استفاده می‌شود؟
بیش از ۱۲۰۰ مقاله دانشگاهی در ارتباط با خواص بره موم از سراسر دنیا موجود است. هم اکنون این ماده نسبت به سایر مکمل‌ها بیشتر از جانب دانشمندان حمایت می‌شود. تحقیقات نشان داده که بره موم دارای خواص ضد سرطانی زیادی است.

اثرات ضد سرطانی بره موم

بره موم دارای خواص زیر است:
۱- تأثیر مستقیم ضد سرطانی
۲- افزایش ایمنی
۳- اثر آنتی اکسیدانی
۴- اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی
۵- اثر ضد التهابی
۶- اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی
۷- اثر ترمیم بافت آسیب دیده
۸- اثر محافظت از شیمی درمانی
۹- اثر محافظت از پرتو درمانی
تأثیر مستقیم ضد سرطانی بره موم

پیشگیری از سرطان با بره موم

بره موم خیلی از عوامل مستقیم ضد سرطانی را داراست. اسید کافئیک همچنین از پیشرفت (مفاستاز) سرطان به ریه موش‌های مبتلاء به سرطان سینه جلوگیری
می‌کند. بره موم مرگ سلول‌های سرطان ملانوما را در آزمایشگاه باعث می‌شود.
تعدادی از مواد ضد سرطانی موجود در بره موم
اسید کافئیک – پینوسمبرین – گالانژین – کریسین
آرتیپلین C – پینوبانکسین – اسید سینامیک – تریست
اثر افزایش ایمنی
تقریباً همه بیماران سرطانی پس از چند سال ایمنی شان کاهش پیدا می‌کند. در یک مطالعه بره موم اثر افزایش دهنده ماکروفاژها را در آزمایشگاه نشان داد. بره موم در موش لنفوسیت‌ها را فعال می‌کند وCD8/ CD4 را افزایش می‌دهد.

اثر آنتی اکسیدانی
رادیکال‌های آزاد در بیماران سرطانی افزایش پیدا می‌کند و این افزایش، سلول‌های سرطانی را به تکثیر تحریک می‌کند که نتیجه آن می‌تواند عود و پیشرفت(متاستاز) سرطان باشد.
اسید کافئیک و آرتیپلین C موجود در بره موم اثر قوی آنتی اکسیدانی دارند. بره موم از پراکسیداسیون چربی جلوگیری می‌کند. بره موم نشان داده که اثر آنتی اکسیدانی قوی‌تری نسبت به ویتامین E در موش‌ها داشته است.
اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی
زمانی که سلول‌های سرطانی تکثیر پیدا می‌کنند، فرایند تولید رگ‌های خونی جدید با افزایش خون رسانی به این سلول‌های سرطانی افزایش می‌یابد. بره موم نشان داده که هم در آزمایشگاه و هم در بدن موجودات نظیر داروهای ضد سرطانی مثل آواستین اثر ضد تشکیل غیر طبیعی رگ‌های خونی را داراست.

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

عسل آویشن و درمان سرفه

خواص درمانی گیاه آویشن را نیز در خود دارد. عسل آویشن قرمز رنگ است و معمولا رنگی تیره دارد. افرادی که مصرف این عسل را در برنامه‌ غذایی خود بگنجانند، می‌توانند از خواص درمانی و شفابخش این عسل برای درمان سرفه و گلودردهای ناشی از سرماخوردگی در فصل پاییز استفاده کنند.

در کنار این موارد، عسل آویشن یکی از عسل‌هایی است که تاثیر مستقیم بر افزایش آرامش و ریلکسی اعصاب دارد و به‌اصطلاح درمانگران شیوه‌های طبیعی، مقوی مغز و اعصاب است. عسل آفتابگردان و اختلال‌های آفتابگردان یکی دیگر از عسل‌های مقوی و پرخاصیت است که از شهد گل گیاه آفتابگردان تهیه می‌شود.

این عسل نیز زرد رنگ است و درمانگران شیوه‌های طبیعی، آن را برای درمان ناراحتی‌ها و اختلال‌های تنفسی، تقویت ریه، تسکین سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی و همین‌طور برای از بین رفتن گرفتگی و خشونت سینه و گلو بسیار مؤثر می‌دانند. از آنجا که تشخیص این نوع عسل براساس رنگ و ظاهر آن کار بسیار مشکلی است، بنابراین توصیه ما این است که اینگونه عسل‌ها را از فروشگاه‌های معتبر یا با مشاوره کارشناس تغذیه انتخاب کنید و در برنامه غذایی خود بگنجانید.

عسل کنار و بهبود ناراحتی‌های گوارشی بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی بر این باورند که عسل کنار تاثیر بسیار زیادی بر درمان زخم‌های دستگاه گوارش به‌ویژه روده و معده دارد و می‌تواند مقاومت و توانایی دستگاه گوارش را افزایش داده و عملکرد این اندام‌ها در بدن را بهبود بخشد.

عسل آویشن و درمان سرفه

تاثیر عسل بر درمان سایر بیماریها

گنجاندن این عسل کهربایی ‌رنگ در برنامه غذایی روزانه می‌تواند تاثیر زیادی بر کاهش میزان کلسترول خون داشته باشد.

همچنین می‌تواند کمبود ویتامین c در بدن را جبران کند. از این‌رو مصرف این عسل در زمان ابتلا به آنفلوآنزا یا سرماخوردگی می‌تواند مقدار زیادی از ویتامین c مورد نیاز بدن را تامین کند و از طرفی، اشتهای فرد بیمار را تحریک می‌کند تا او بتواند بر بی‌اشتهایی خود غلبه کند.

مصرف درمانی عسل بابونه و عسل گون

عسل بابونه و درمان سردرد این عسل یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان سردرد به‌ویژه سردردهای ناشی از سرماخوردگی و میگرن است. برخی از درمانگران شیوه‌های طبیعی این عسل را به‌عنوان یک مسکن طبیعی برای کاهش درد بیمارانشان توصیه می‌کنند.

عسل بابونه که از شهد گل گیاه بابونه به دست می‌آید می‌تواند دردهای دوران قاعدگی را کنترل کند و علائم ناشی از یائسگی در بدن زنان را کاهش دهد.

مصرف یک قاشق غذاخوری از عسل بابونه پیش از خواب می‌تواند تاثیر بسیار خوبی بر کیفیت خواب فرد بگذارد و توان سیستم ایمنی بدن را نیز افزایش دهد. این عسل طلایی ‌رنگ درصورتی که توسط زنان باردار یا شیرده مصرف شود به افزایش میزان شیر آنها کمک کرده و میزان ابتلا به گرفتگی و اسپاسم‌ عضلانی در این گروه را به حداقل می‌رساند.

عسل گون و کنترل کم‌خونی افرادی که قصد دارند با اصلاح رژیم غذایی خود برای درمان کم‌خونی‌شان اقدام کنند، بهتر است مصرف عسل گون را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

عسل گون که از شهد گل‌های گیاه گون تهیه می‌شود ازجمله مواد طبیعی است که برای درمان کم‌خونی مفید بوده و مصرف مستمر آن در وعده صبحانه می‌تواند به خونسازی در افراد مبتلا به کم‌خونی کمک کند.

از طرفی مصرف این عسل در روزهای سرد پاییز و زمستان می‌تواند تاثیر زیادی بر درمان خشونت سینه و حنجره داشته باشد و احتمال ابتلا به گرفتگی صدا در افرادی که در فصل پاییز و زمستان دچار این عارضه می‌شوند را کاهش دهد. عسل گون کاملا زرد رنگ بوده و ظاهر آن شبیه عسل‌های معمولی است که برای صبحانه میل می‌کنید.

  • Honey mother
  • ۰
  • ۰

عسل یک ماده ی شیرین و گرانی است که مورد توجه بشر قرار گرفته و ۸۰ درصد از قندهای ساده یا مونوساکارید ها مواد تشکیل دهنده آن هستند و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۳۲۰ کالری در بدن ایجاد می کند.
جالب است بدانید که ما عسل را به زبان عربی میشناسیم ولی درزبان فارسی آن را به اسم انگبین می گویند، عسل از ماده شیرینی که توسط زنبور عسل که از شهد گل های گیاه جمع آوری می شود بوجود می آید و پس از ترکیب این ماده در درون بدن زنبورعسل به عسل تبدیل می شود.
مهم ترین قندهای موجود در عسل عبارتند از :فروکتوز،گلوکز و ساکروز می باشند. عسل به دلیل داشتن مواد تخمیری به هضم غذا کمک می کند ، عسل انواع مختف پروتئین که اسیدهای آمینه ، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مقداری آنزیم را در خود دارا می باشد.

عسل

عسل خاصیت زیادی دارد در زمان های قدیم انسان ها از خاصیت ضد میکروبی آن در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده میکردند که از جمله آنها عبارتند از : پاکسازی داخل بدن ، درمان خشکی و ترک لب ، درمان مشکلات پوستی ، جلوگیری از پوکی استخوان ، درمان قارچ پوستی و بسیاری از بیماری های دیگر موثر است.

خواص عسل

• عسل به طور کلی یک ماده ی غلیظ و قندی است که به دلیل داشتن مقدار بسیار کمی آب و پتاسیمی که در آن بطور فراوان وجود دارد به سختی فاسد می شود.
• در درمان بسیارزیادی از بیماری ها تاثیر فوق العاده ای دارد.
• به دلیل داشتن فروکتوز ۲۵%، شیرینی آن از قند بیشتر است.
• عسل منبع خوبی برای تامین ویتامین های مورد نیاز بدن است.
عسل در قرآن کریم یک ماده ی شفا بخش است ،ارزش عسل در قرآن در مرتبه بالایی قرار دارد که با ضرافت از آن سخن می گویند.

  • Honey mother